top of page

Doe mee! Save the Great River Race

Bijgewerkt op: 6 nov. 2020

In september ontvingen we als WSV Woudrichem een oproep van de GRR (Great River Race) organisatie (https://www.crowdfunder.co.uk/help-save-the-great-river-race). Voor degenen die GRR niet kennen: dit is een fantastische roeicompetitie (https://youtu.be/bn-itKMS-eQ) vanuit centrum Londen over de Theems naar Ham over 21,6 mijl (https://youtu.be/JMex3ZlyHQc) . Het evenement wordt georganiseerd sinds 1988, er nemen zo’n 330 boten deel met in totaal meer dan 2500 roeiers. Vele roeiers van WSV-Woudrichem hebben al deelgenomen, mooie resultaten geboekt die op de after-party uitbundig gevierd werden.



Vanwege Corona kon het evenement dit jaar niet doorgaan en de GRR-organisatie dreigde op te houden te bestaan. Er werd een oproep gedaan voor donaties aan oud-deelnemers om dit jaar te overleven. Omdat we vanuit het bestuur niet voor de deadline een fundraising georganiseerd kregen is toen besloten om vooruitlopend op de bijdrage van de leden een bedrag van 500 GBP te doneren. Bij deze willen we iedereen die de GRR een warm hart toedraagt oproepen om een bedrag te doneren. Dit kan op NL95RABO 0372 5239 35 t.n.v. WSV Woudrichem onder vermelding van “Donatie GRR”.


Hieronder het bericht van Rose Scotland van de GRR:

To everyone at WSV Woudrichem,

Thank you so much for your amazing generosity and lovely words of support! It is a fabulous boost to our fundraising and is so greatly appreciated. We do hope we will see you and your St Ayles Skiffs with us for GRR 2021so that we can thank you in person.

Warm regards

Rose on behalf of Team GRR

30 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page