Vaste ligplaats

Leden en jeugdleden kunnen in de haven of op de wal een vaste ligplaats hebben.

Nieuwe ligplaatshouders zijn eenmalig entreegeld verschuldigd. Dit bedraagt de helft van het jaarlijkse ligplaatstarief van de boot.

Ons vaste liggeld bestaat uit een aantal onderdelen. Het liggeld per m2, eventueel een toeslag voor een zijsteiger en een vast elektra bedrag per afmeting van de boot. Dit dient door iedere ligger te worden betaald.

Mocht U gebruik willen maken van een vaste stroomaansluiting dan krijgt U daar aan het einde van het jaar een afrekening conform het verbruik van. Dit kunt U bij de havencommissaris aanvragen.

Daarnaast betalen mensen van buiten de gemeente Altena Toeristenbelasting van momenteel € 1,25 /persoon/nacht.

Hoe vraag je een lidmaatschap en vaste ligplaats aan?

• Je meldt je aan via het invulformulier op deze website.

• Daarna wordt je uitgenodigd voor een kennismaking in ons clubhuis De Arkade. Een kleine delegatie van bestuur en havencommissie zal dan aanwezig zijn. Er wordt uitleg gegeven over de vereniging en de rechten en plichten behorende bij het lidmaatschap en een ligplaats. Je kunt vragen stellen als er onduidelijkheden of bijzondere omstandigheden zijn. Ook wordt je geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de wachtlijst.

• In het geval van verdere interesse dan via de mail (secretaris@wsv-woudrichem.nl) bevestigen dat men lid wil worden.

• Je ontvangt dan een factuur voor het lidmaatschap.

• Na het betalen van de factuur kom je op de wachtlijst.

• Zodra er een passende plaats vrijkomt wordt degene van de wachtlijst die als eerste in aanmerking komt daarover geïnformeerd en de ligplaats bij akkoord toegekend. In de praktijk is het moeilijk te zeggen hoe snel een passende plaats beschikbaar komt maar ieder seizoen komen er diverse plaatsen vrij.

Kijk voor meer informatie op de Tarievenlijst, het Havenreglement en het Huishoudelijk reglement