Meedoen met jeugdzeilen?

De zeillessen worden gegeven op zondagochtend van half mei tot september, met een tussenstop in de zomervakantie. Aan het einde van de zomervakantie is er een zeilkamp van zaterdag op zondag en één of meer wedstrijden. We werken daarin vaak samen met de zeilvereniging in Gorinchem.

Voor vragen en aanmeldingen kan je contact opnemen met de coördinator van het jeugdzeilen, cmjeugdzeilen@wsv-woudrichem.nl.

De kosten voor het jeugdzeilen zijn € 130,- per jaar.

De lessen worden gegeven in vaste groepen met vaste instructeurs, allemaal vrijwilligers. De meeste instructeurs hebben hun CWO-instructeursdiploma. Tijdens de lessen wordt er goed gelet op veiligheid. Hiervoor hebben we zowel voor de ouders en kinderen, als voor de instructeurs, regels opgesteld.