2nd Dutch International St Ayles Skiff Regatta

Bijgewerkt op: 9 apr.

Groot Nieuws: Voor de 2e keer organiseert WSV Woudrichem de Dutch International St Ayles Skiff Regatta op zaterdag 11 mei 2024.

Wedstrijd

Vul onderstaand formulier in en stuur dat naar evenementen@wsv-woudrichem.nl.

Je kunt je inschrijven tot 26 april.

Je kunt je inschrijven voor verschillende leeftijdscategoriën en verschillende samenstellingen. Je kunt je eventueel inschrijven voor meerdere categoriën.We hebben in iedere leeftijdscategorie:

• Dames

• Heren

• Mix

De leeftijdscategoriën zijn:

• Onder 25 jaar

• Onder 40 jaar

• 40 +

• 50 +

• 60 +

• 70 +

• Open Klasse

Nederlands Kampioenschap

Voor de teams die meedoen met het NK geldt dat alle deelnemers van het team moeten voldoen aan de leeftijdsklasse waarin het team meedoet.Voorbeeld alle deelnemers moet boven 50 jaar oud zijn om mee te doen met de 50 + klasse.

Doe je niet mee met het NK maar alleen met deze wedstrijd?Voor deze teams geldt dat de optelsom van de leeftijd van de roeiers en dat gedeeld door 4 uitkomt op de klasse waar je in roeit.Voorbeeld: leeftijd 4 roeiers (op 11 mei): 53, 46, 58, 49 =  206 /4 = 51,5 jaar. Dus mag je starten in 50 +.

Doe je niet mee met het NK maar alleen met deze wedstrijd?

Voor deze teams geldt dat de optelsom van de leeftijd van de deelnemende roeiers en dat gedeeld door 4 uitkomt op de klasse waar je uitkomt.voorbeeld: leeftijd 4 roeiers (op 11 mei): 53, 46, 58, 49 =  206 /4 = 51,5 jaar

In het Engels:

Registration Form - Individuals
Download PDF • 212KB

Registration form team
Download PDF • 260KB

In het Nederlands

Aanmeldformulier team
Download PDF • 284KB

Aanmeldformulier individueel
Download PDF • 245KB

Verblijf tijdens het weekend

Wil je tijdens het weekend in de buurt logeren? Wil je bij een mederoeier logeren, met je tent of caravan een plekje op de camping of logeren in een B&B. Neem contact op met Raquel González Baigorri op raquelgbaigorri@gmail.com of telefoonnummer +31625047024.

BBQ en Feest

Als je er dan toch bent doe dan gezellig mee met de BBQ en het feest ter ere van de 2nd Dutch International Regatta op zaterdagavond 11 mei. Dat kun je invullen op het aanmeldformulier en stuur dat naar evenementen@wsv-woudrichem.nl

Stadswandeling op vrijdag 10 mei

We organiseren ook een gratis stadswandeling door de mooie vesting van Woudrichem. Onderweg dopen we in de historische haven de nieuwe St Ayles Skiff van Woudrichem. We besluiten de wandeling met het eten van gebakken poon bij het Arsenaal in Woudrichem. Laat even weten of je meedoet in het aanmeldformulier of via evenementen@wsv-woudrichem.nl

Roeiersontbijt op zondag 12 mei

Ook kun je kosteloos meedoen met het roeiersontbijt op de dag na de wedstrijd. Even gezellig samen afsluiten. Ook dit kun je aangeven op het formulier of per mail aan evenementen@wsv-woudrichem.nl

Houd deze pagina in de gaten voor alle informatie!

Bekijk hier de

nieuwsbriefinternationalregattaapril2024