Roeikalender 2021

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2021

Bij het opstellen van onze nieuwe evenementen kalender voor 2021 realiseer ik me dat we afgelopen seizoen een hoop gemist hebben. Covid-19 was de oorzaak van veel afgelaste wedstrijden en roeitochten. Pas na de zomer konden we nog even de wedstrijdspanning ervaren tijdens de Castle to Crane Five miles from home, wedstrijd op de Maas, Vechten op de Vecht, de Veerse meren race en de Zwarte Water Race. De Waaltocht kon nog net doorgaan en enkele teams hebben o.a. de Elfstedentocht, de IJssel en Harlingen-Terschelling geroeid.

We hopen op een voorspoediger 2021 maar moeten ons realiseren dat ook dit jaar veel evenementen onder voorbehoud zullen zijn. Laten we optimistisch blijven en zorgen dat we gezond en wel komend jaar de kalender geheel kunnen afwerken.

De samenstelling van de evenementen werkgroep is gewijzigd. Met dank aan Stefan Alderhout voor zijn bijdrage en organisatietalent de afgelopen jaren en Kees van Vugt voor de ondersteuning voor, tijdens en na menig geslaagd evenement. We mogen hopelijk nog af en toe een beroep op ze doen.

Welkom Nelleke Visser en Raquel Gonzalez de Baigorri die samen met mij, Emiel Versluis de werkgroep voortzetten. Met nieuwe energie gaan we komende tijd een aantal leuke uitdagingen toevoegen aan de toch al overvolle agenda. Kortom, zet alle data in je agenda en geef je snel op voor tal van mooie tochten en wedstrijden. Opgeven? Kijk verder voor de spelregels.

Ook voor het nieuwe jaar geldt; wacht niet te lang met inschrijven, uiterlijk 1 maart zou fijn zijn voor de planning.

Kalender evenementen / roeiwedstrijden 2021

(P = prestatie, R = recreatief) (FSN Federatie Sloeproeien Nederland*)

· 3 april 13e Vechten op de Vecht FSN (P) 11km, ond. Ned. Kamp. St. Ayles

· 10 april Voorjaartocht WSV Woudrichem (R)