Onze aansprakelijkheidsverzekering

Zoals veel verenigingen heeft ook onze vereniging een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Er is een aangepaste polisvoorwaarde die gaat over het dragen van een zwemvest.

In de polisvoorwaarden is opgenomen dat alleen aanspraak op de verzekering gedaan kan worden als ‘cursisten en instructeurs’ een zwemvest dragen.

Naar aanleiding van de aangepaste polisvoorwaarde is in het WSV bestuur gesproken over hoe we om willen gaan met ‘het dragen van zwemvesten tijdens het roeien’. We hebben het onder andere gehad over ‘eigen verantwoordelijkheid’ versus ‘verplichten’.

We vinden het van belang dat je op de hoogte bent van de wijziging in de polis zodat je in ieder geval nu al een eigen keuze kunt maken over het dragen van een zwemvest.

In de volgende bestuursvergadering spreken we hier verder over. We houden jullie op de hoogte!

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts