top of page

Hellingen

WSV Woudrichem stelt al langere tijd eigenaren van een bootje op een trailer in de gelegenheid om hun bootje via de helling te water te laten. Na het afsluiten van een abonnement ontving men de code van het slot op de slagboom en kon men gebruik maken van de helling. Op zich werkte dat redelijk al bleek wel dat in de praktijk de code van het slot “breder” gebruikt werd dan bedoeld en dat er geen goede administratie was van de hellingabonnementen.


Met de invoering van het nieuwe elektronische slotensysteem op de slagbomen van het parkeerterrein en de helling is besloten om ook de manier van werken met betrekking tot de hellingabonnementen aan te passen. Voortaan krijgt men na inschrijving een ‘druppel’ waarmee de slagboom geopend kan worden. Het gebruik van de druppel wordt automatisch bijgehouden in het slotensysteem. Samen met de camerabewaking kan bij twijfel gecontroleerd worden of de druppel inderdaad door de hellingabonnementhouder gebruikt wordt.


Met dank aan een lid van de Watersportvereniging die in staat was het slotensysteem SimonsVoss tegen een forse korting te leveren!

293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page