top of page

Een heerlijk dagje Veerse Meer

Zaterdag 21 september, een stralende zonovergoten nazomerdag met temperaturen boven de 20 graden en een stevige wind van 4-5 uit het oosten vormden de ingrediënten voor een prachtige strijd op het water. Debby, Izak, Stefan, Gerlinde en Monica gingen met sloep en goeie zin op weg naar Zeeland.


Na een paar cappuchino’s op het terras van camping De Paardekreek genoten we van de bedrijvigheid op het meer. Gerlinde en Monica (#durftevragen) kregen in een rib van de organisatie een rondleiding over het meer en zagen zo welke bochten en boeien in de gaten gehouden moesten worden.


Na de start van 42 herenteams en 22 damesteams verschenen wij met de drie laatste (dames)teams om 14.45 uur aan de start. De enige St. Ayles Skiff , het enige team met 5 roeiers en het enige gemixte team. Zwetend, zwoegend en vol trots eindigden we na ruim 16 kilometer op een mooie plaats achter slechts enkele damesteams.

Nadat onze sloep weer klaar was om terug te keren naar de Arkade, heeft een deel van ons team nog wat gegeten in het gezellige Veere. Het was best stil aan tafel.... dat kon dan weer niet gezegd worden van de terugreis. Muziek!


Enorm genoten van elkaars gezelschap, de race, de prestatie, de mooie omgeving en het heerlijke weer! Aanrader!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page