top of page

Coronaregels en de aanpassingen daarop

Bijgewerkt op: 6 jan. 2021

Als vereniging hebben we te maken met de coronaregels waar we ons allemaal aan moeten houden. Deze regels worden vastgelegd in een protocol van de WSV.Maar door de wisselende omstandigheden worden de regels steeds aangepast en daarmee ook het protocol dat gehanteerd wordt. Zo is er begin december een nieuwsbrief verstuurd met de laatste aanpassingen van deze protocollen.


Omdat er na iedere persconferentie of toespraak enige tijd onduidelijk is wat de nieuwe regels zijn en hoe we die moeten toepassen bij de WSV willen wij graag de gang van zaken bij deze uitleggen.

  1. Na een persconferentie of toespraak wordt onder regie van de corona-coördinator Kees van Vugt een begin gemaakt met het aanpassen van de protocollen.

  2. Als de Rijksoverheid de officiële regeling heeft gepubliceerd wordt het protocol getoetst aan de officiële regeling.

  3. De aangepaste protocollen worden daarna aan het bestuur voorgelegd en eventueel met laatste aanpassingen goedgekeurd. Daarmee zijn de protocollen definitief.

  4. De protocollen worden via email aan de leden verstuurd, op de website geplaatst en gedeeld in de bakmeesterapp. Vervolgens gaan we handelen volgens deze regels.

  5. De protocollen worden ook nog ter kennisname aan de gemeente gestuurd.

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page