top of page

Een nieuwe roeier, leuk!

Bijgewerkt op: 9 nov. 2020

Krijg je een verzoek om proef te roeien? Verwijs hem/haar dan naar onze website https://www.wsv-woudrichem.nl/aanmelden-roeien om aan te melden. Oók als hij/zij nog niet direct lid wil worden. Dan gaat het balletje rollen en wordt een gratis proefles gepland.

En natuurlijk mag een nieuwe roeier een keer met jou het water op.

Wil je hem/haar vooraf dan wel aan laten melden via onze website? Dan hebben we namelijk gelijk zijn/haar gegevens en zijn we gedekt voor de verzekering. En is de introductiecoördinator ook op de hoogte wie waar instapt.

Is online aanmelden niet mogelijk? Dan kan contact opgenomen worden met de introductie-coördinator. Maar wie is onze introductiecoördinator? Sinds kort heeft Judith Schampers het stokje overgenomen van Lies Kersten.


Hoe loopt het traject na de aanmelding? De aanmelding komt binnen bij Judith. Zij neemt contact op met de potentiële roeier om een proefles te plannen. We bieden 2x gratis proefroeien aan en als hij/zij besluit om lid te worden dan volgen er nog 2 basislessen op het water en een theorieles in Arkade.


Na deze basislessen proberen we hem of haar bij een bestaand team aan te laten sluiten. De praktijk wijst uit dat dit heel vaak vlekkeloos verloopt. Als we een heel nieuw (onervaren) team hebben gevormd, dan zal dit nieuwe team nog 5x met een begeleider het water op gaan om het geleerde in de praktijk te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertrouwd raken met sturen en de boot veilig aanleggen in de haven.


Vind je het leuk om nieuwe roeiers te begeleiden? Meld je dan aan bij Judith 😉.

101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page