top of page

za 26 jun

|

Maastricht

3e Slaag op Moojer Moas

18 - 20 km. Van Romeinse brug, langs het centrum rond het provinciehuis over de grindgaten en terug. Een mooi stukje Zuid Limburgse natuur. Na de sloeproeiwedstrijd een tocht voor alles wat roeit en aansluitend een Bungee-(sloep)roei wedstrijd.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3e Slaag op Moojer Moas
3e Slaag op Moojer Moas

Tijd en locatie

26 jun 2021, 09:00

Maastricht, Maastricht, Nederland

Over het evenement

De deelnemende sloepen roeien, in een aparte dames- en herenrace, een prachtige parcours dat voert over de stromende Maas, langs de mooie Limburgse natuur op en rond de grindgaten, een stukje België, onder het Gouvernementsgebouw van de Provincie Limburg door en rondom en onder de oude Romeinse Servaasbrug. 

Daar vindt, tijdens de wedstrijd, ook de unieke stuurman challence plaats. Deze challenge,“‘Rob van Voorden wisseltrofee’, is een proeve van bekwaamheid van de beste stuurman of-vrouw bij eenieder aan boord (en niet aan wal!). De jury zit aan boord van de “Lady met de golden slippers”, de Kromhout Whaler sloep van MWC. Tevens heeft de jury zicht op de manoeuvres vanaf de Servaasbrug. De beste stuurmens wordt beloond met de Rob van Voorden wisseltrofee.

Prestatie

Delen

bottom of page