Gevraagd: Juryleden voor WK roeien

In 2022 worden de Skiffie Worlds georganiseerd in Nederland. Van 27 juni tot en met 2 juli zal het spektakel zich afspelen in Kortgene aan het Veerse Meer.

Het wordt natuurlijk een enorm evenement met veel buitenlandse gasten en spannende wedstrijden. Dat vraagt om een goede organisatie. Daarom heeft de WSV de vraag gekregen of er leden zijn die jurylid willen zijn tijdens de wedstrijden van Skiffies. Dat hoeft niet de hele week te zijn 1 of 2 dagen is ook al mooi.

Heb je interesse? Je kunt je een mail sturen naar Kees van Vugt: info@hetdijkje.nl

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven